2020. július 07, kedd

13 abszurd pillanat, amit a Google Street View kamerái kaptak lencsevégreA világ egy őrült és végtelenül abszurd hely, ami sokszor minden elképzelésünket, de még a legelvetemültebb mozifilmeket is képes felülmúlni. A mai modern világban pedig már a lábunkat sem kell kitennünk otthonról, hogy ezt alátámasszuk, elég pusztán megnyitni a Google utcakép szolgáltatását, amiben olyan bizarr és megmagyarázhatatlan pillanatokkal találkozhatunk, amelyekhez hasonlót valószínűleg ki sem lehetne találni. Japán csendélet. Családi biciklizés.Bár csak két egyszerű fotóról van szó, mégis konkrét történetet mesélnek.Felkészülten várta a Street View autót. 

Ennél édesebb és fotogénebb szamarat már biztosan nem fogsz ma látni..Egy balszerencsés fickó, aki épp most hugyozta össze magát és most várja, hogy megszáradjon a nadrágja a napon.Mintha beragadt volna egy számítógépes játék textúrájába. 

Produkálta magát kicsit a Google autó kedvéért. A franciaországi Nancy város egyik erkélyén elcsípett rémisztő “teremtés”, ami akkora port kavart a neten, hogy a Google végül inkább lecserélte az őt ábrázoló képet.Még az állatok is előszeretettel produkálják magukat a Google autó láttán..Ez a fotó több kérdést hagy maga után mint amennyit megválaszol.Ez történik, ha valaki túl sokat eszik. 

A Google kamerásai egyértelműen a világ legbátrabb emberei. Én itt biztos nem mertem volna kocsikázni…Forrás: liked.hu

 

 

 

Hozzászólások