2020. július 10, péntek

16 ember, aki hihetetlen szerencsével kezdte az újévet


 

Míg a legtöbbünk ugyanolyan rosszul vágott neki 2019-nek, ahogy 2018-at befejezte, egyes emberek szó szerint megfogták az Isten lábát. Persze ne rögtön lottónyereményekre vagy hasonlókra tessék gondolni, sokkal inkább apró, de mégis hihetetlenül szerencsés dolgokra, melyekről az ember el sem hinné, hogy egyáltalán lehetségesek. Na, az alábbi emberekkel ez mégis megtörténtek.

Egy fényképész, aki valószínűleg elkészítette élete legjobb képét.

  Nem kellett messzire menniük szilveszter éjjel, a városi tűzijátékozást ugyanis az ablakuk előtt rendezték. ,,Tavaly ellopták tőlem a mobiltelefonomat, idén nyertem egy iPhone X-et az egyik mobilszolgáltató nyereményjátékán…” 

,Kiléptem az ajtón és ez a kis madárka a kezembe repült. Most úgy érzem magam, mint egy Disney-hercegnő.” ,,A kamerám ugyan elázott, de ezért a képért akkor is megérte…”Valakire rámosolygott az italautomaták Fortunája.. 

,,Vásárolni mentünk a lányommal, erre összefutottunk Keanu Reeves-el.Senki más nem vett jegyet erre a járatra, így teljesen egyedül utazott egy 120 személyes repülőgépen, mintha csak a magángépe volna, személyzettel…,,Sálamra pottyant egy tökéletes hópehely, amelyhez hasonlót utoljára a tankönyvekben láttam…”,Szilveszter éjjelén találtam a földön egy érmét, ami pont akkor lett 100 éves.”Ritka pillanat, amelyhez hasonlót nem mindennap látni. 

 ,,Egy ismeretlen ember egy pár kesztyűt adott nekem, miután látta, hogy a kezeimet lehelve melegítve fagyoskodok a buszmegállóban.”Élete első havazása.Kellemes meglepetés. 

Ennek a háznak a tulajdonosait evakuálták az erdőtűz miatt, ám mielőtt elmentek otthonról, bekapcsolták a kerti öntözőrendszert. Így utólag visszanézve zseniális ötletnek bizonyult!Forrás: liked.hu

 

 

Hozzászólások