2020. július 10, péntek

18 abszurd tervezési baki, amire biztosan lett volna jobb megoldásMindenki találkozott már olyan furcsa és első ránézésre érthetetlen építészeti megoldással, ami láttán nem tudott elvonatkoztatni a gondolattól, hogy biztosan lett volna jobb megoldás is az adott probléma leküzdésére. Így voltak ezzel a most következő képek készítői is, akik olyannyira nem tudták magukat túltenni az általuk látott abszurd tervezési megoldásokon, hogy jobbnak látták lefotózni és megörökíteni azokat az utókornak.,,A kutyám.”Biztosan lett volna jobb hely is ezeknek az oszlopoknak.Bicikliút kaszkadőröknek. 

 Nem tűnik olyan barátságosnak, mint a mesefilmben.Nagyon bíznak benne, hogy nem lesz tűz.Új lépcső a régi, leomlott lépcső romjain. 

 Egy dolga lett volna, de az sem sikerült. Egy igazi festőmester mindig alapos munkát végez. Egyszerre csak egyet – és azt is csak félig.Talán részeg volt az építész – nem tudhatjuk.Egy újabb pazarul megtervezett vízelvezető csatorna. 

 Kétszer kettő, néha öt. Valaki kinyitotta szegény asszonyt és elfelejtette visszazárni.Olyan ez, mint valami csapda. 

,,Kérjük, tartsd csukva a kaput” – különben még be jön valaki. Ezt a tűzcsapot is optimista emberek tervezhették, akik bíztak benne, hogy itt úgysem lesz tűz soha. Hogyan törj szét egy ablaküveget és vágd darabokra a kezed – kezdőszett.Forrás: liked.hu

Hozzászólások