2020. május 25, hétfő

18 fotó, ami bizonyítja, hogy az állatok világában is látványos változásokkal jár a vemhességA terhesség minden élőlény számára látványos és drasztikus változásokat képes okozni. Legyen szó emberről, macskáról vagy akár egy mókusról, az új élet növekedése mindenkin egyformán nyomot hagy. Az alábbi listán most megmutatjuk, hogy hogyan is néz ki a szülést megelőző időszak a legkülönfélébb állatok esetében, akiket ritkán van szerencsénk áldott állapotban megcsodálni. Mérhetetlenül cukinak tűnik, de ez a vemhes sünike már valószínűleg nem érzi magát ilyen “cukin”.Már nincs sok hátra a szülésig. Ez az az időszak, amikor már ahogy kijössz a fürdőszobából, szinte azonnal újra kell pisilned. Vemhes zebra. 

 Erről a külsőről és erről a nézésről valószínűleg sok édesanya magára ismer… Szülés előtti napok. ,,Én most itt ledőlök, és megvárom, amíg vége.” 

Talán kevesen tudják, de csikóhalak esetében a hímek hozzák világra az utódokat. Röntgenkép egy teknősről.Vemhes vadászgörény. ,,Legyél terhes” – mondták. ,,Jól áll majd neked” – mondták.,,Kérdezd meg még egyszer, hogy vemhes vagyok-e, ha mered!” 

Vemhes hegyi kecske.

Átlátszó békamama. 

 ,,2 személy helyett eszek” – a legjobb kifogás. A terhesség alatt valahogy még a legegyszerűbb dolgok is nehézzé válnak.  A delfinek sem tudják leplezni a vemhességet.Forrás: liked.hu

Hozzászólások