2020. július 07, kedd

19 ember, akinek az egész élete egy véget nem érő Kész átverés showMindannyian szeretjük a tréfákat és a vicces szívatásokat mindaddig, amíg nem mi vagyunk a célpontjuk ezeknek. Nem mindig tudunk ugyanis nevetni, amikor naptej helyett WC illatosítóval fújjuk be magunkat a strandon, amikor Apple telefon helyett egy almát kapunk karácsonyra, vagy amikor a piacon gurulós széklábat adnak el nekünk, mint repülő drón. Az alábbi emberek azonban ennek ellenére is jót nevettek a velük történteken, kalandjaikat pedig az interneten keresztül meg is osztották a nagyvilággal. ,,Azt mondták, hogy karácsonyi pulóverparti lesz.”A játék főnyereményének egy Lamborgini-t ígértek, de nem beszéltek az állapotáról.Mindenkinek megéri.,,Megkértem apámat, hogy hozzon nekünk naptejet a tengerpartra, majd mikor már jól befújtuk magunkat és gyanúsan illatoztunk, rájöttünk a turpisságra…” 

Azt hiszed, hogy Téged nem lehet becsapni? Tanulópénz volt. ,,A barátaim lefizették az esküvői fotóst, úgyhogy én ilyen képeket kaptam kézhez az esküvőmről.” 

 ,,Kegyetlenül át lettem verve.”Egyeseknek még a romantikus pillanat sem szent.,,A kollégáim átrendezték kicsit az íróasztalomat, amíg WC-n voltam.”A kölyök Apple telefont szeretett volna születésnapjára. Láthatóan nem ment át neki a szülők humora. Ez már szinte túl megy a jó ízlés határán. 

 ,,150 ezer forintért rendeltem magamnak iPad-ot az interneten. Egy Apple dobozt kaptam, benne egy szemkötővel (eyepad) .”Még egy híres motorversenyző – például Álex Rins – sincs védve a kollégák szívatásától.,,Az ebédszünetből visszatérve ez fogadott az íróasztalomon.” 

 ,,A kollégáim még nem tudják, de a bosszúm 100-szor rosszabb lesz.”Amikor rájössz, hogy nem is a szavazatodra megy ki a játék. ,,Utoljára vettem akciós terméket.”Vajon hányan dőltek be a trükknek?Forrás: liked.hu

Hozzászólások