2020. július 10, péntek

19 ember, akivel pokolian nehéz együtt élni ezen a bolygónGyerekkorunkban a szüleink megtanították nekünk, hogy ne csak magunkra gondoljunk és figyeljünk oda másokra. Ez a szülői intés pedig az emberek túlnyomó többségénél szerencsére megtette a hatását, ám létezik egy szűk réteg, akiknek vagy nem voltak szüleik, hogy felhívják erre a figyelmüket, vagy azok is ugyanolyan barbár emberek voltak, mint ők. Így vagy úgy, ezekkel az emberekkel minden egyes nap valódi megpróbáltatás itt a Földön.  ,,A feleségem így szokta kibontani a kenyeret. Egy szörnyeteggel élek együtt…”,,A húgom diplomája a kocsijának a hátsó ülésénél szolgál, mint lábtörlő. Látszik, hogy sok hasznát veszi az életben…” ,,A főnökömnek nem tetszettek a pihenő szoba székei, ezért kidobta az összeset. Most így néz ki a “pihenő”szobánk…” ,,A barátnőm nem zárja le az élelmiszereket, ráadásul fejjel lefelé teszi vissza őket. Egyszer még szakítani fogunk emiatt…” 

,,A csávó leparkolt a benzinkút közepén és elment a boltba…”Ki lehet az az igénytelen ember, aki képes hozzányúlni ehhez az egérhez?! ,,Ez a lányom laptop töltője…” 

Az emberek, akik egy válasszal válaszolnak, mikor két kérdést teszünk fel..,,Kérjük, ne karcolják össze a bambuszokat” – egyesek pedig csak azért is..,,A kislányom első iskolai fellépése, de még csak nem is látom őt, hála ennek a embernek….”Valaki komplett fészket rakott.Az emberek, akik nem képesek visszarakni a lemezeket a tokjukba. 

 ,,10 óra van. Az orvos 8:20-kor kiment, mondván, hogy mindjárt jön. Azóta se jött vissza…”,,Amikor a dohányzó barátaim átjönnek sütögetni és néhány sör után úgy gondolják, egyszerűbb a kertembe dobálni a csikkeket, mint a hamutartóba, amit direkt ezért raktam ki a kertbe…” ,,A lányom normálisnak tartja, hogy fogmosás után a csapban hagyja a fogkeféjét…” 

Hogyan élhet így egy ember évekig ahelyett, hogy leszedné a fóliát és eldobná a kukába?! Az emberek, akik nem képesek a lábtörlőt használni, amikor belépnek egy épületbe…,,A feleségem így pontja ki a gabonapelyhet…” ,,Megkértem a férjemet, hogy rakjon ki új WC-papírt…”,,Amikor a szomszéd kislány leparkol…”Forrás: liked.hu

Hozzászólások