2020. július 10, péntek

20 vicces optikai illúzió, ami bizonyítja, hogy olykor még egy sajtreszelőnek is vannak érzéseiHiába növünk fel, sokan közülünk még felnőtt korban sem feledkezünk meg az egyik kedvenc gyerekkori időtöltésünkről, vagyis az élettelen tárgyakban – például felhőkben – történő arc- és állatkeresésről. Tudományos néven pareidoliának hívjuk azt az illuzórikus érzetet, amely során bizonytalan és/vagy véletlenszerű ingereket konkrétnak és tisztán kivehetőnek érzünk. Az alábbiakban 20 pareidoliához köthető fotót gyűjtöttünk most össze, melyek jól mutatják, hogy olykor még egy ártatlan sajtreszelőnek is lehet lelke – legalábbis ránézésre. Ez az autó erősen elítél valakit.Macskát vagy kutyát látsz a felhőben?!Az igazi télAPÓ. Halálra rémült fürdőkád. 

Sajt után vágyakozó sajtreszelő. Isten keze.Szellem szállta lámpa. Ideje hívni a Winchester-testvéreket! 

Egy darab beton is lehet cuki.,,Vigyázz, mert forró vagyok!” ,,Szinte hallom, ahogy sikítanak ezek a növényi sejtek a mikroszkóp alatt.” Te is látod a csókolózó párt? ,,Váó!” 

,,A legboldogabb repülőgép, amit valaha láttam.”,,Még a tükörtojásom is jobb kedvű reggelente, mint én.” Egy hal, ami épp úgy néz ki, mint egy bunkó vásárló, aki azt mondja: ,,beszélni akarok a főnököddel!” 

 Csak egy goromba kaktusz. ,,Ma találtunk egy kéz formájú répát a mezőn.” Elefántra locsolt víz, ami maga is úgy néz ki, mint egy elefánt.Egy törött töltőtoll, ami pont úgy néz ki, mint egy sas. ,,Ennek a kis bonsainak jobb segge van, mint sok lánynak, akit ismerek….”Forrás: liked.hu

 

Hozzászólások