2020. július 10, péntek

21 ember, aki díjat érdemelne a leleményességéértA világon háromféle ember él: vannak, akik zokszó nélkül követik a szabályokat, vannak, akik megszegik a szabályokat és vannak azok, akik nemes egyszerűséggel magukhoz igazítják őket. Az alábbi listán most az utóbbi, legleleményesebb embertípusról láthattok egy kisebb összeállítást, akiknek az észjárása esetenként annyira zseniális, hogy már-már tényleg díjat érdemelnének a rafináltságukért. Ez a baráti társaság egy szigetet épített magának a nyílt vízen, hogy így cselezzék ki az új-zélandi nemzeti ünnep idején életbe lépő alkoholtilalmat.,,Gyorsaság és kényelem.” – valószínűleg ez lehetett a mottója.Amikor a postás nem találja a postaládát, de mivel esik az eső, mégsem akarja csak ott hagyni az ajtó előtt a csomagot.Tökéletes alternatíva a vasalóra, de vajon mit használhatnak porszívó helyett? 

Ajtó? Ajtó! Hát akkor meg?!Pizzás doboz kitámasztóból telefontartó. Ötletes!Marketingből jeles… 

 Félelmetes? Igen! Veszélyes? Igen! De működik…Amikor nincs otthon macskahordozó, de csak el kell vinni valahogy a cicát az állatorvoshoz…A legfontosabb: semmi hirtelen mozdulat. Egy eredeti módszer, amivel egyszerre főzhetjük le a kávénkat és melegíthetjük meg a zsemlénket. A diákok is egyre kreatívabbak.. 

Ezt nevezem vevőorientált termékkapcsolásnak!Ez a sofőr a túlélésre született..Amikor a feleség agyagozni szeretne, de nincs pénz agyagozókorongra. 

 Kézenfekvő megoldás, hogy a macska is kiélvezhesse kicsit a szabadságot és a gazdinak se kelljen megfagynia vele a kertben.Nem találta a pizzaszeletelőt, de nem adta fel…Pohárkészlet: kolesz verzió…Mások egyszerűen befoltozták volna ezt a lyukat, ő viszont meglátta a benne rejlő lehetőséget. Ötletességből ugyan jeles, ám ettől még aligha enyhül a betört képernyő okozta fájdalom.. És a végére egy hihetetlen sztori: a lány visszavitte a karácsonyfáját január 4-én, mondván, hogy elszáradt a fa és kéri vissza a pénzét. De ami a legszebb, hogy fél óra vitatkozás után végül vissza is adták neki!Forrás: liked.hu

Hozzászólások