2020. július 10, péntek

32 kilót adott le a kétgyermekes édesanya. Mindössze 2 dolgot csinált másként, mint addig


Te is utána tudod csinálni. Első terhessége alatt 20 kilót szedett fel Danielle Cooper, ekkor 87 kilót mutatott alatta a mérleg. A következő 4 évben...Te is utána tudod csinálni.

Első terhessége alatt 20 kilót szedett fel Danielle Cooper, ekkor 87 kilót mutatott alatta a mérleg. A következő 4 évben is inkább fel-, mint leadta a kilókat, úgyhogy amikor 2015-ben megszületett második gyermeke, súlya már meghaladta a bűvös 100 kilót. A 30 éves édesanya egy év múlva meghívót kapott egy barátja esküvőjére, amire boldogan ment el. Ám amikor az esküvőn készült fotókat nézegette, rádöbbent, hogyan néz ki valójában... Ez volt az utolsó csepp a pohárban, tudta, ideje életmódot váltania. Csatlakozott egy fogyi klubhoz, a gyorskaják és az egészségtelen élelmiszerek helyett csupa egészséges ételt evett, és elkezdett rendszeresen hullahoppozni. Most 56 kiló.

Amióta leadta a plusz kilókat, sokkal magabiztosabb, a jobb fizikumnak pedig a gyereknevelésben is hasznát veszi. Hogy mi volt számára a legnehezebb? Nem feladni, amikor nem mentek le olyan ütemben a kilók, mint ahogy azt szerette volna. Sőt, amikor a kezdeti gyors súlyvesztés után a fogyás üteme lelassult, abba is hagyta a diétát egy rövid időre. - Újra ettem gyorskajákat, meg mindenféle egészségtelen ételt, és hamar visszajött 5 kiló. Amikor szembesültem ezzel a ténnyel, és be kellett vallanom a csoportban, az nehéz volt. Azóta nem követem el ezt a hibát, és kitartok a nehéz napokon is - fejezi be Danielle.

Ezt ette Danielle a diéta előtt

  • Reggeli: péksütemény
  • Ebéd: gyorséttermi koszt
  • Vacsora: gyorséttermi koszt vagy mikrohullámúban készített ételek
  • Mozgás: semmi

Ezt eszi Danielle a diéta óta

  • Reggeli: sonkás rántotta vagy joghurt müzlivel és gyümölccsel
  • Ebéd: csirkesaláta vagy bolognai spagetti
  • Vacsora: héjában sült burgonya
  • Mozgás: hullahopp, gyaloglás, hegymászás

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások