2020. július 11, szombat

A baba egy hangos pukit eresztett – A kutya reakcióján az egész világ nevet


Az emberi szervezet egyik legtermészetesebb folyamata, hogy benne keletkezett gáz szabadít fel. Mindenki csinálja, kivétel nélkül, még ha a...Az emberi szervezet egyik legtermészetesebb folyamata, hogy benne keletkezett gáz szabadít fel. Mindenki csinálja, kivétel nélkül, még ha a sztereotípiák másról is szólnak. Nincs benne semmi szégyellnivaló.

Nincs olyan ember, aki ne érezte volna még a feszítő érzést, amitől jobb minél előbb megszabadulni. Ha visszatartjuk, egyszer így is, úgy is kiszabadul.

Persze a babák ilyesmin sosem gondolkoznak, ha jönnie kell, akkor jönni is fog. Ilyen életkorban még senkit nem zavar, ha kiröppen egy madárka. Vagy mégis..?

A szellentésen nevetni talán gyerekesnek tűnik, de valóban állandóan olyan komolynak kellene lennünk? Egyáltalán nem, és ha kicsit is el tudod engedni magad, akkor a következő videón te sem tudod majd visszatartani a nevetést.

Amikor ki kell jönnie

Majdnem félmillió megtekintést zsebelt be eddig ez a videó, amelyen egy babát láthatunk egy fotelben ücsörögni a család kutyájának társaságában. Úgy tűnik, hogy ők ketten igazán jóban vannak.

Az anyuka felkapta a telefonját, hogy megörökítse a két jó barát közös pihenését, amikor észrevette, hogy a babának némi kényelmetlensége támadt.

Az anyuka feltételezte, hogy úton van egy puki és bíztatta is a kisfiát, hogy ügyesen eressze ki a pocakjából. Össze is jött neki, ráadásul olyan hirtelen, hogy az még a kutyát is meglepte.

A négylábú reakcióját neked is látnod kell!


Forrás: www.tudasfaja.com

Hozzászólások