2020. július 10, péntek

A Vízöntő hűtlen lesz, a Rák férjhez mehet, mivár rád a szerelemben 2019-ben csillagjegyed szerint?


Éppen elkezdődött az év, nézd meg, mi vár rád idéna szerelemben? Halak-A Halak a szűk család felé fordulnak idén. Nem lesz nyugodt nekik ez az év,...Éppen elkezdődött az év, nézd meg, mi vár rád idéna szerelemben?

Halak-A Halak a szűk család felé fordulnak idén. Nem lesz nyugodt nekik ez az év, lehetnek kemény viták jöhetnek a kapcsolatban lévők körében, de nagy krízisek nem állnak be. Minden marad, ahogy volt. Ha még mindig keresed a társadat, legnagyobb esélyed erre augusztus és december között lehet. Ez az év vége elég tömény lesz, sőt az elmúlt évekhez képest nagyon is intenzív. Módod lesz megismerni több új embert is. Sikeres leszel a kapcsolatteremtésben, és nagyon foglakoztat majd az összeköltözés kérdése is, amennyiben még nem élsz szoros párkapcsolatban. Nyugodtabb leszel a döntésekben, mint máskor szoktál, bízz önmagadban, ne hátrálj meg az új érzésektől, melyek rád törhetnek. Nyár végén sajnos érzékeny leszel, ekkor nem jó fontos döntéseket hozni.

Vízöntő-Kellemes év vár a Vízöntő szülöttre. Olyan nyugisan indul az első hónap, sőt, az utána lévő is, hogy szinte unatkozni fogsz a komforttól. Azonban már a március keményebb dolgokat hozhat, főleg akkor, ha társad van. Ezúttal ugyanis kísértésbe kerülhetsz, hűtlenségen forog majd az eszed. Ilyen kérdésekben persze senki sem adhat neked jó tanácsot, ezért hallgass a szívedre és légy őszinte elsősorban önmagadhoz. Megtörténhet, hogy éppen a szellemi társadra lelsz ebben az időszakban, ennek ellenére légy óvatos, mert meglepetések azért jöhetnek. A nyár lesz a legdilisebb időszak, amikor magad is kételkedni kezdesz majd mindenben, még a saját eszedben is, akármit is határoztál el azelőtt. Az ősz enyhülést hoz elvadult érzékeid világába, de nyugalmat csak év végén találsz.

Bak-Az év elején azzal fogsz ügyködni, amit az előző évből hoztál a hátadon. Nagyon nagy szükség lesz a józan eszedre, mert csapdák leselkednek rád úgyszólván minden percben. Sajnos nehezen tudsz jó döntéseket hozni, mert úgy látszik majd, mintha az érzelmi világod megváltozott volna. Ugyanis a szituációk, amikbe belekerülsz, nagyrészt ismeretlenek lesznek a számodra, ezért szükség lesz a közeli barátok támogatására is. Április és május a legnyugodtabb hónapok lesznek, minden fontos dolgot jó volna ekkor intézni. Májustól a munkával kapcsolatos kérdések lesznek napirenden, azonban ezekben a dolgokban is nagymértékben szerepet játszik majd az érzelmi életed is, a szerelmi gondokat ugyanis, ha addig nem oldottad meg őket, egészen biztosan átviszed majd a munkádba is. Ezt nem kéne.

Nyilas-Az év eleje új dolgokat hozhat a Nyilas szülött életében. Könnyen megtörténhet egy új találkozás, amely azonban nagyon sok feszültséget okozhat, míg nem rendeződik el. Ennek oka te magad vagy, mert ítéleted szerint ez az esetleges új kapcsolat nagyon is kockázatos. Április elején azonban már túl kell lenned ezen a fura kapcsolaton, függetlenül attól, hogy milyen döntést hoztál. A feszült hangulatok ezután fokozatosan elmúlnak és augusztus elejére már visszazökkensz a mindennapok nyugalmába. A kapcsolatban lévő Nyilasok számára az év eleje szintén izgalmakkal fog telni, elsősorban azért, mert a stabilnak tűnő kapcsolatban felmerülhetnek olyan gondok, amelyek megoldására több energia kell. És természetesen csak akkor oldhatóak meg, ha mindketten egyenlően kiveszitek a részeteket a problémák okainak kiderítésében.

Skorpió-Idén legtöbbet a szerelemről fogsz töprengeni. Olyan szituációkba kerülhetsz, amelyekben egyértelművé válik, hogy mennyi munkával jár egy jó kapcsolat. Ha szerelmi életed krízisbe kerül, ne add fel rögtön. Relaxálj, és gondolkodj inkább, és csak az után cselekedj. A vihar kevés ideg fog tartani. Az első viharhullám egyébként augusztusban várható, a második pedig novemberben. Ne harcolj, inkább csendesedj el - ez a javadra fog válni. Mindennek ellenére a 2019-es év nem lesz rossz az érzelmi állapotodat tekintve. Egyszerűen csak el kell engedned magad, és ezt a leckét meg kell tanulnod. Júniusban lesz egy időszak, amikor úgy tűnik, az élet fogja megoldani a problémáidat, azonban hamar rájössz, hogy neked is foglalkoznod kell velük, hiszen semmi sincs ingyen.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal

Hozzászólások