2020. május 25, hétfő

Azt hinnéd ismered a szomszédodat. Halála után két zsákot találtak a bácsinál a lányuk nevével. Döbbenetes, ami benne volt


Senki nem tudta, mire készül a szomszéd bácsi! A 87 éves bácsit mindenki kedvelte a környéken, így a közvetlen szomszédai is, a fiatal pár egy két...Senki nem tudta, mire készül a szomszéd bácsi!

A 87 éves bácsit mindenki kedvelte a környéken, így a közvetlen szomszédai is, a fiatal pár egy két éves kislánnyal, Codival.

De azt, hogy mire készül titokban, nem is sejtették. Amikor egy fiatal hölgy jelent meg az ajtójukban két zsákkal a kezében, amire a lányuk neve volt írva, ledöbbentek. A nő, aki a zsákot tartotta, a nem rég elhunyt bácsinak volt a lánya, és közölte, hogy ezt a lakásában találta.

A zsákban ajándékok voltak. Karácsonyi ajándékok. Az idős bácsi Codinak 16 éves koráig vett előre ajándékokat, mind be volt csomagolva.

A család hiába volt baráti viszonyban az idős férfivel, ez teljesen meglepte őket, és most fogalmuk sincsen, hogy mi legyen: adják oda a kislánynak az összes ajándékot karácsonykor, vagy osszák el az évek alatt, és felnőtt koráig minden évben kapjon egyet? Fogalmuk sincsen, mik lehetnek a csomagokban, csak egyet bontottak ki, amiben egy karácsonyi gyermekkönyv volt.

A bácsit még a család kutyája is nagyon szerette, és neki is hiányzik. Beszédes, vicces férfi volt, olyan extrém hobbikkal, mint a repülő tetején való utazás:fotó: facebook videó

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások