2020. július 10, péntek

Borzalmas tragédia: Leejtették a bácsit a kórházi hordágyról, meghalt... A gyászoló család most a közösséghez fordul segítségért:


Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a rendőrség. Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vizsgálja rendőrség a 71 éves...Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz a rendőrség.

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vizsgálja rendőrség a 71 éves páciensének halálát.

A 71 éves bácsit (K. Béla) két hónapja utalták be a Honvéd kórházba agydaganattal. Egy idegsebész megműtötte, és az operáció után jelentősen javult az állapota.

Január 4-én azonban a kórház értesítette a hozzátartozókat, hogy a páciens meghalt - írja a olkt.hu magyar nyelvű portál.

A bácsi halálát az okozhatta, hogy koponyasérülést szenvedett, mert leesett a hordágyról. A történtek miatt kórbonctani vizsgálatot rendelt el törvényszéki orvos.

A felháborodott hozzátartozók feljelentést tettek a rendőrségen. A kórház vezetősége közölte, hogy ők szakszerűen jártak el, és eddig nem ismerték el a felelősségüket. A hozzátartozók azt kérték, ha már a kórház így hárít, akkor kapjon minél nagyobb visszhangot ez a felháborító haláleset, aminek milyenségét szinte lehetetlen feldolgozni. Akárhogy is történt, ez a mulasztás egy ember életébe került, nyugodjon békében!

Hozzászólások