2020. február 29, szombat

Dr Weixl nyílt leve:Ne használd mert beteg leszel !


Dr Weixl-Várhegyi László cikke: Újabb bizonyíték a mikrohullámú sütők megbetegítő hatásairól!A mikróból kijövő sugárzás ,megbetegítő hatásairól már...Dr Weixl-Várhegyi László cikke:

Újabb bizonyíték a mikrohullámú sütők megbetegítő hatásairól!A mikróból kijövő sugárzás ,megbetegítő hatásairól már többször írtam, de már említettem a mikrózott ételek megbetegítő hatásairól is és most egy újabb kísérletről számolok be:Elvégezték a következő kísérletet. Vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikróhullámú sütőben. Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak. A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a, a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%, az elektromos főzőlapon forralt vízben, a magok 25%, és a mikróhullámú sütőben a magok 0%-a kelt ki!!!

A mikróhullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra,fertőtlenítésre, s hogy mire nem, azt lejjebb olvashatják:

A barátom kb. 2 és fél éve rendel ebédet a munkahelyére, amit műanyagdobozban szállítanak házhoz és melegíti a mikróban (sok kórházban is így melegítik a betegek a hideg ételeiket!!) .Októberbenműtötték, jelenleg a ötödik kemónál tart!!! A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében azételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degeneráltételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés azilyen ételeket fogyasztó ember testében, hanem előbb-utóbb egyrejobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott,ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.

Ezmár a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött,melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatosbeteggé eszi magát.A környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszikfel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni amikrohullámú sütőket!Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusantáplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i BiokémiaiIntézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). Akísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékotkaptak.Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a bernicégtől származó pasztőrözött tejet,Negyedikként biozöldséget,hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikkéntugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vértvettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.

Az eredmény a következő lett: A mikrohullámú sütőben melegített,felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérletialanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya is jelentősen romlott.A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt)esetében pedig, rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottakmeg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészítettzöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt ismegállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő)folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat iselőidéznek, s okoznak.

Egyéni immunrendszertől függ, meg a vércsoport szerinti táplálkozástól is, hogy kinél mikor jelennek meg a megbetegítő tünetek, mert még rásegít a bajra a mikró mellett a wi-fi, a mobil, a dect telefon, a vezeték nélküli egér, a vezeték nélküli klaviatúra csatlakozás a számítógéphez , az elektroszmog minden formája és fajtája, s még sorolhatnám az immunrendszert gyengítő tényezőket (drog, dohányzás, tetoválás, piercingek, stb).Remélem sokan elgondolkodtak azon, hogy ajándékozzanak-e szeretteiknek mikrohullámú sütőt, vagy fogyasztanak-e a továbbiakban mikrózott ételeket, italokat!'Dr.W.V.L.

fotó:illusztráció!

Hozzászólások