2020. július 10, péntek

Egy művész családi illusztrációkat készít, hogy megmutassa, milyen is az igazi boldogságVannak művészek, akik szívüket-lelküket beleadják a munkáikba, és ez bizony érződik is a műveken. Az Instagramon közel félmilliós rajongótáborral rendelkező Soosh például éppen ilyen. A fiatal művész láthatatlan, de mégis létező és mindennél fontosabb érzéseket illusztrál, melyek elengedhetetlenek az igazi boldogsághoz. Ezek a szavakkal kifejezhetetlen pillanatok mindannyiunk szívét kellemes melegséggel töltik fel. Boldogok vagyunk, hogy vagyunk egymásnak. Mert vigyázunk egymásra……és szívünkön viseljük egymás sorsát.Olykor váratlan meglepetéseket készítünk. 

Máskor egymás álmát váltjuk valóra.Vagy épp együtt várjuk a csodát.Segítünk egymásnak. 

Megosztjuk tapasztalatainkat.Ha együtt vagyunk, nem kell félnünk a hidegtől… …vagy a betegségektől.Miénk a világ legjobb orvosi csapata.Jó érzés tudni, hogy van valaki, aki akár az óceánt is képes lenne átúszni miattunk, ahogy mi is Ő miatta. 

Persze azért a szórakozásról sem feledkezünk meg.És a jövőbeli terveinket is apró lépésekben váltjuk valóra.A család megtanít minket rá, hogy az élet igazi boldogsága az apró dolgokban rejlik.

 

 Amikor valaki segít cipelni a nehéz hátizsákunkat.Vagy hagy minket győzni.Olykor pedig egy finom és gondoskodó vacsora is többet mond minden szónál.Az eszkimópuszi olyan örömmel tölti fel a szívünket, amit nem lehet pénzért megvenni.Na és persze az érzés, mikor a szeretteiddel körbevéve alszol el…egyszerűen megfizethetetlen.Forrás: liked.hu

Hozzászólások