2020. július 10, péntek

Ez történik a testeddel, ha minden nap megeszel pár szem mazsolát: nem csak az emésztést javítja, de még ERRE is jó


A hatás azonnal érezhető! Az édesszájúak szó szerint szeretnek mazsolázgatni, hiszen az aszalt szőlőszemek aromájához, édes ízéhez nem hasonlít...A hatás azonnal érezhető!

Az édesszájúak szó szerint szeretnek mazsolázgatni, hiszen az aszalt szőlőszemek aromájához, édes ízéhez nem hasonlít semmi. Van, aki a barna mazsolát és van, aki a fehér szőlőből készített finomságot imádja, de olyan is van, akinek mindegy, mert mindeniket szereti.

A mazsola ráadásul nem csak finom, hanem a brit tudósok legújabb kutatásai szerint az egészségre is jótékonyan hat, hiszen ha rendszeresen naponta pár szemet elfogyasztunk, csökkenthető a magas vérnyomás, így mindenképp megéri mazsolát majszolni, a kalóriadús más édességekkel szemben.

A szakértők arra is rájöttek, hogy a mazsolafogyasztással javítható az emésztés, de a savtúltengés is csillapítható.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a mazsolaszemek tele vannak hasznos antioxidánsokkal, amelyek védik a szervezet sejtjeit, szöveteit, szerveit.

Mellesleg, ha valaki naponta 5-6 szem mazsolát megeszik, energikusabbnak, erősebbnek fogja érezni magát, és annak ellenére, hogy édes, nem okoz fogszuvasodást, épp ellenkezőleg, elpusztítja a fogzománcot megtámadó kórokozókat.

(tudásfája)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások