2020. július 11, szombat

Így mérgeznek meg téged is a búzával és a kenyérrel! Nem a glutén a hibás!


Sokan, akik a glutén érzékenységben vagy allergiában szenvednek, gluténmentes diétát folytatnak. Azonban a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a...Sokan, akik a glutén érzékenységben vagy allergiában szenvednek, gluténmentes diétát folytatnak.

Azonban a legújabb kutatások azt mutatják, hogy a glutén lehet, hogy nem a legkárosabb összetevő a búzában.
Úgy tűnik, a fő bűnös még rosszabb. Nevezetesen, egy gyomirtó, a Roundup, amelyet betakarítás előtt használnak a földeken.
A termést sokkal könnyebb betakarítani, ha ezzel a szerrel permetezik előtte, így széles körben elterjedt a módszer.
Ez a kémiai anyag leszárítja a gabonákat aratás előtt.

Mi több, az ezzel a mérgező anyagok mennyisége jelentősen megnőtt az elmúlt húsz évben, mivel a durumbúzában kimutatták, hogy az 88% -kal több van benne, a tavaszi búzában és 91% -kal, és az őszi búzában 47% -kal nagyobb a kémiai anyag tartalom 1998-hoz képest.
Hollandiában betiltották már a Roundup nevű szert, mert mérgező.

A hatóanyag megzavarja a létfontosságú bél mikrobák működését, amelyek feladata az aminosavak lebontása. A probiotikumok hasznosak az egészségünkre, és segítik az emésztést, erősítik az immunrendszert és a vitaminok szintetizálását.
A Roundup hatóanyaga, a glifozát gátolja a méregtelenítési folyamatot.

A glifozát az évek során gyulladáshoz vezet, ami súlyos egészségügyi probléma, cukorbetegséghez, meddőséghez, elhízáshoz vezet, az Alzheimer-kór, a depresszió, és a rák kockázatát is növeli. szupertanacsokblog.hu

Hozzászólások