2020. július 11, szombat

Magányos, egyszerű életet élt. A halála után döbbentek rá, mit csinált évtizedekig titokban. Ki gondolta volna?


Próbált nem kitűnni a tömegből! Mind ismerjük azt a típust, aki szívesebben vonul el a tömeg elől, és ugyan kedves, csöndes, sokat sosem tudunk...Próbált nem kitűnni a tömegből!

Mind ismerjük azt a típust, aki szívesebben vonul el a tömeg elől, és ugyan kedves, csöndes, sokat sosem tudunk róla.

Alan is ilyen ember volt, annak ellenére, hogy szociális munkásként dolgozott egész életében. Sosem házasodott, sosem volt gyermeke. Még akik jobban ismerték sem tudták, hogy miken szorgoskodott, egészen a halála napjáig.fotó: Facebook / WFMY News 2

Azért is okozott akkora döbbenetet a felfedezés, mert Alan nagyon finoman bánt a pénzzel. Inkább megjavította a cipőfűzőjét, mintsem, hogy újat vegyen, mindig az akciós termékeket kereste, stb… Volt, amikor három állása is volt egyszerre, így azt gondolták, hogy küszködik a pénzzel.

Valóban nem volt túl gazdag, de azt, amit megkeresett, igyekezett megőrizni, és ügyesen befektetni. Sokat dolgozott, és ritkán jutalmazta magát. Értette, hogy az élet milyen kemény tud lenni. A testvérének fejlődési rendellenessége volt, és egész életében ápolta, de azt sem tudta róla senki, hogy egy ideig örökbe is fogadott egy gyereket.

Aztán halála után kiderült, hogy 3 billió forintnyi összeget fordított jótékonysági célokra. Minden vagyonát segítő szervezetekre hagyta. Olyan szervezetre, akik nem is ismerték igazán személyesen.

Még szerencse, hogy ilyen emberek is vannak!

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások