2020. július 10, péntek

Meghalt a rákos nő, találkozott odaát az apjával, aki visszaküldte! Elmesélte, mit tapasztalt a túlvilágon!


Anita Moorjani Hodgkin-limfómában szenvedett, és bármelyik percben meghalhatott. Otthon gondozták, mindaddig, míg 2006. február 2-án komába esett, az...Anita Moorjani Hodgkin-limfómában szenvedett, és bármelyik percben meghalhatott. Otthon gondozták, mindaddig, míg 2006. február 2-án komába esett, az orvosok közölték a férjével, hogy készüljön fel a legrosszabbra.

Anitát kórházba szállították, ahol rengeteg gyógyszert kapott, etették csöveken keresztül, oxigénmaszkkal lélegeztették. Ekkor azonban szokatlan dolog történt: az asszony később arról számolt be, hogy míg kómában feküdt, hallott és látott mindent, ami a kórteremben zajlott. Természetesen tudományos szempontból ez képtelenség, ugyanis az agya kómában volt, nem reagált semmire, de a lelke úgy néz ki, nagyon is jelen volt. Csak egy másik dimenzióba került.

Később Anita elmondta, hogy ebben az új környezetben azt érezte, hogy szerető lelkek veszik körül, majd meglátta az elhunyt édesapját és legjobb barátnőjét. Ekkor tudatosult benne sok minden, ami földi életvitelével volt kapcsolatos, hogy mennyire mindenre nem figyelt oda, pedig a szervezete például jelezte a betegséget, de ő ezt nem vette figyelembe, és végül halálos beteggé vált. Arra is visszaemlékezett, hogy egy adott pontban döntenie kellett, hogy visszatér a földi életéhez, vagy átadja magát a halálnak. Ekkor a legjobb barátnője, aki két évvel azelőtt rákban hunyt el, azt mondta neki: "Ez itt a vég, elérkeztél te is. Most menj vissza és élj teljes, szabad életet."

Ezután Anitába visszatért az élet, azt is megértette, hogy miért lett rákos. "Rájöttem arra, hogy mi magunk tesszük pokollá, vagy mennyországgá az életünk, és tisztába lettem azzal, hogy én miként tudom megteremteni a saját mennyországomat az életemben!"

Az orvosok és a családtagok döbbenten figyelték a változást, amint Anita teljesen kigyógyul a betegségéből. Napokkal később már közölni is tudta szeretteivel, hogy mit tapasztalt abban a másik dimenzióban.

A különös történetről könyv is született. Ebben többek közt 5 rendkívül fontos élettapasztalat van leírva, ami útmutatóként szolgál ahhoz, boldog életet élhessünk.

1. A SZERETET A LEGFONTOSABB

Ez nem újkeletű dolog, de mégis rendkívül fontos. A szeretet gyakorlását magunkon kell kezdenünk. A lelkünkben rejlő szép dolgokat kell észrevennünk, mert a negatív dolgok mindig kéznél vannak, azokról nem esik nehezünkre beszélni: hogy buták, kövérek vagyunk, akiket még a szerencse is elkerül. Ez azért baj, mert ha mindig így viszonyulunk önmagunkhoz, ártani fogunk magunknak. Betegek leszünk. Anita felismerte, hogy ő egy egyedi, utánozhatatlan, csodálatos ember, aki most másokon igyekszik segíteni, hogy ezt mindenki felismerje.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Hozzászólások