2020. május 25, hétfő

Miért a Skorpió a horoszkóp legfontosabb állatövi jegye? „Egy angyal táncol az éjszakában” avagy aki átvezet a sötétségen…


A Skorpió az állatöv legfontosabb jegye. Egy angyal, aki a sötétben táncol. A Skorpió a fény az éjszakában, amely megváltoztatja a világot a...A Skorpió az állatöv legfontosabb jegye. Egy angyal, aki a sötétben táncol. A Skorpió a fény az éjszakában, amely megváltoztatja a világot a krízishelyzetekben.

A Skorpió észlelésének mélysége és a képessége, hogy becsületes legyen, mindenki számára nyilvánvaló, aki valamennyire is ismeri. Ez a mélység az ő igazi ereje.

A Skorpiót a múltban szerzett sebek és hegek ékesítik. Az érzelmek óceánja áramlik át rajta, és ha valaki, ő aztán megérti és tudja, mit jelent a fájdalom.

A Skorpió a szenvedés és a győzelem szimbóluma. Annak ellenére, hogy sötétség veszi őt körül, a Skorpió mindig megtalálja a fény felé vezető utat, és mindig mindent nulláról kezd el. A Skorpió első szimbóluma a kígyó, ami a megújulást és újjászületést jelenti.

Akárcsak a kígyó, a Skorpió is levedli korábbi bőrét, amikor új életszakaszba lép, és tudat alatt akar újjászületni.

A Skorpió mindenben sikeres, mert rendelkezik a kellő akarattal, türelemmel, kitartással és a képességgel, hogy gyorsan és pontosan megértse a dolgok lényegét.

Függetlenül attól, hogy milyenek a körülmények, a Skorpió mindig megtalálja a módját, hogy talpra álljon. Páratlan erővel és érzelmekkel rendelkezik.

Eleme a víz, ezért a Skorpió ismeri az élet kényes oldalát is. Tele van együttérzéssel és gondoskodással, ugyanakkor hajlamos a szenvedésre, a fájdalomra és a magányra. A Halakkal és a Rákkal ellentétben, sokkal határozottabb reakciót ad a szélsőséges helyzetekre.

A Skorpió mindig olyan helyzetekbe keveredik, ahol mások egyszerűen nem tudnak boldogulni. Ő "érzi" az embereket, és ismeri azok összes olyan titkát, amit azok el akarnak rejteni. Ösztönösen magára vállalja a személyiség sötét oldalát, mert megérti, hogy ez is az emberi természet szerves része.

A cikknek még nincs vége, lapozz! Következő oldal

Forrás: ketkes.com

Hozzászólások